Questions
Sanjob
Twitter
Facebook
Instagram
Telegram
...
Sign in
Home
>
مهاجرت
Viewed 45 times 0 Answers
0
من سوالی در مورد سو پیشینه دارم برای پدر و مادرم که اسپانسرشیپ اسمشون برای پی ار در اومده، چطور میشه برای سوپیشینه ایران از کانادا اقدام کرد؟ از طریق ثنا یا میخک امکانش هست؟؟؟ کدوم سو پیشینه رو انگلیسی میده؟
2021-10-03 23:10:00
Montreal
مهاجرت
#پدر و مادرم
0
Votes
0
Answers
45
Views
Similar Question:
#پدر و مادرم
میتونین یک راهنمایی کوچیک کنین من جای پدر و مادرم دارم براشون درخواست ویزای توریستی میدم سوالم در مورد امضای الکترونیکی آخر هست الان اسم پدرم رو باید توی بخش امضا بزنم یا اسم خودم رو به عنوان نماینده؟ ممنون میشم پاسخ بدین
2021-09-10 00:40:00
#Montreal
[پدر و مادرم]
مهاجرت
0
Votes
0
Answers
43
Views
، با اینکه من بیشتر از ۱۸ سال سنم هست ولی مادر و پدرم هزینه مهاجرت رو تامین می کنند حالا مشکلی پیش میاد اگر نامه تمکن مالی مربوط به حساب پدر و مادرم باشه؟ مثل اینکه بانک گفته باید پول به حساب خودش ریخته شده باشه
2021-09-23 02:47:00
#Quebec City
[پدر و مادرم]
مهاجرت
0
Votes
0
Answers
42
Views
من به عنوان فرد همراه،فیش حقوقی پدر و مادرم لازمه ترجمه بشه و در مدارک گذاشته بشه؟توی پر کردن فرم های ویزا اشاره کردم که پدر و مادرم بازنشسته هستند
2020-11-25 06:18:57
#Montreal
[مهاجرت]
[ویزا]
مهاجرت
0
Votes
0
Answers
42
Views
من سوالی برای افزودن فرزند مدرسه ای در cic دارم کامنت هارو خوندم پیشنهاد شده بود که فرزند ویزیتوری توریست بخوره نه استادی من همونو ویزیتوری توریست انتخاب کردم اپشن دیگری اومدش که اینه ایا درست انتخاب کردم و اینو چه جوابی بدم لطفا راهنمایی ام کنید سپاس
2021-10-22 02:57:00
#Montreal
0
Votes
0
Answers
45
Views
، سوالی در مورد برنامه نامینیشن استان ساسکاچوان دارم، ممنون میشم راهنماییم کنین بنده ۴۳ سالمه دکتری شیمی خاک، بیش از ۱۰ سال سابقه کار، باتوجه به سنم امتیاز فدرالم کمه و شانسی ندارم، ۱- برای گرفتن نامینیشن استان ساسکاچوان چقدر شانس دارم؟ ۲-اول باید برای نامینیشن استانی اقدام کنم و سپس پروفایل EE تشکیل بدم؟ ۳-از زمان تشکیل پروفایل برای نامینیشن استانی چقدر طول میکشه اپلیکیشن متقاضی تایید یا رد بشه؟ سپاس
2021-10-08 02:49:00
#Montreal
0
Votes
0
Answers
45
Views
در مورد سوال اولتون تا اونجایی که میتونید از آشنا خرید کنید و مبادله داشته باشید نرخ مشخصی ندارن و باید اونی که عادلانه حساب میکنه رو شناسایی کنید در مورد سوال دوم هم اگه ریال دارید به دلار تبدیل بشه بهتره دلار آمریکا مقداری دلار کانادا حدود ۱۰۰۰ کانادا بخرید دلار آمریکا رو کانادا بهتر چنج میکنن حتی میتونید حساب ارزی US هم در کانادا باز کنید
2021-10-17 09:52:00
#Montreal
0
Votes
0
Answers
44
Views
دوستان کسی گواهی سو پیشینه انلاین گرفته؟ یه سوال داشتم ممنون میشم راهنمایی کنین
2023-02-10 00:00:00
#Montreal
0
Votes
0
Answers
46
Views
من تازه عضو گروه شدم و ممنون میشم راهنمایی کنید امتیاز من تو ساسکوچیان ۶۳ بود، آیا شانسی دارم برای گرفتن دعوتنامه؟
2021-08-30 11:58:00
#Montreal
0
Votes
0
Answers
44
Views
الان دانشجویی که در کانادا حضور داره میتونه برای پدر و مادرش برای ویزا اقدام کنه ؟ یا فقط خانواده کسایی که اقامت دائم دارن یا سیتیزن هستن میتونن بیان ؟
2020-11-10 09:26:12
#Montreal
مهاجرت
[ویزا]
مهاجرت
[ اقامت دائم]
مهاجرت
[دانشجو]
مهاجرت
[کانادا ]
مهاجرت
0